Saturday, November 29, 2008

A gift for the 4th anniversary...



Ehm..ehm...gambar ni tak sempat nak post kan pada waktunya... ni hadiah sempena 4th anniversary tahun ni... hadiah yg 2 pihak dapat keuntungan... ummi memang nak beli lama dah.. tapi mcn sayang duit... daddy beli ni bukan apa, nak suruh buat pizza and cake... thank you hubby..

5 comments:

hazlin said...

tahniah utk 4th anniversary. campur 10 utk anniversary akak tahun depan. nanti bawak pizza kat skul tau..

Tukang cerita said...

Tahniah...tahniah...
Dah ada, kenalah tunjuk skill... bawak kek ker skul...
Kalau En. Hubby belikan saya menda ni...sure lah jadik tukun bawah dapur tu...
kui...kui...

ummi afifah said...

insyaAllah kalau jadi..kalau tak bawa tu faham-faham la ye...

Ummu khalid said...

Assalamu'alaikum,
Salam kenal dari Jakarta. Aku punya teman diMalaysia, ummi Ralifa. Bila berkenan mau berkawan dengan Ummi Afifah.

siti_m said...

tahniah... akak pun nak rasa jgk kek ngan pizza. siap bole tolong komen dan kalo jual kami beli jgk. tapi kena promote dulu. hehehe...