Thursday, October 1, 2009

AFIFAH DITINGGALKAN....

KEPADA SEMUA RAKAN2 UMMI YANG BEST, TERIMA KASIH ATAS UCAPAN DAN KAD SELAMAT HARI RAYA...
Ummi nak mohon maaf sebab tak sempat untuk melawat blog kekawan dan mengambil kad2 yang diberikan... sebabnya ummi tersangat tak sempat buka blog ni.. sekarang ni pun ummi tgh curi masa untuk update blog.. ditengah2 mesyuarat... ada line terus je update sikit..
Ummi tengah mesyuarat di Maytower Hotel, Kuala Lumpur... tengah2 masjid India yg sedang rancak salenye... geram betul tgk tudung2 yang pelbagai corak, warna dan harga... tapi ummi bkn dtg shopping, kena siapkan modul tuk anak2 didik...
Ummi rindu sangat pada Afifah.. Afifah dah kena tinggal dengan daddy... sehari lepas ummi dtg meeting, badan dia naik ruam.. daddy bawa ke klinik cepat2 sebab ingatkan demam campak.. nasib baik bukan.. Alhamdulillah... mungkin elergi sikit kot... terima kasih daddy sebab menjaga Afifah dgn penuh kesabaran...
Tiap kali ummi call mesti tanya afifah dok cari ummi tak.. rasa macam dia tercari2 kat dapur.. Tetapi rupa2nya dia tak teringat pun kat ummi... daddy cakap cam tu.. kecik hati tul.. Tp Alhamdulillah... afifah tak meragam langsung... senang la daddy mengasuh.. terima kasih daddy...
Esok ummi habis meeting..tak sabar nak jumpa afifah and daddy... semoga ummi selamat sampai ke rumah..
ps... baru teringat streamyx kat rumah problem... argh..tidak tak dpt berblog lagi la nampak gayanya...

9 comments:

Na Shari said...

Sayang anak tinggal-tinggalkan... :)

mamalieyna said...

huhu..terpaksa tinggalkan anak ee, sedih tp itula..tugass..ok la tu afifah leh dok baik2 ngn daddy, senang ati ditinggalkan pun..
*selamat hari raye.. :)

Tukang cerita said...

ummi reeen oiiii....
rindu kat pipah ke, rindu kat
daddy pipah... ??
macam tak tau... :P

adianiez AIDA said...

adus, bab tinggalkan anak aida memang amat sensitif. even if mak abah aida amik cucu2 nyer sehari dua pun, aida da semacam punyer perasaan.

nza said...

Kesian lak kt ummi...hi..
Mmg rindu sgt kalu tinggalkn ank2kn..

u. Masyitah said...

salam perkenalan
alahai Afifah.takpe,Afifah anak yang baik.dia pasti faham kasih ibunya ksih sejati

鐵板豆腐Fay said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

蛋餅不加蔥Amber said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚