Tuesday, September 13, 2011

AFIFAH with water colour...

Afifah memang dok geram lama dah nak try water colour ummi ni... tapi tak sempat lak nak bg afifah try...
Time ummi tengah sibuk2 layan tetamu datang rumah... ummi tak perasan afifah buat apa.. tengok2 dah siap keluarkan warna ummi dan palletnya skali.. semua warna pilihan dah dipicit letak atas pallet tu... pandai lak guna.. afifah selalu tgk dlm cannel 610 tu.. org melukis...

Ummi tak payah ngajar lebih2... dia dah pandai pun.. so, let go je lah...

Nanti ummi framekan lukisan water colour pertama afifah ye.... Good girl...

3 comments:

adianiez AIDA said...

aida tak berani lagi la nak bagi anak2 dara tu pakai water colour! takut dinding yg mereka cat nanti hi hi hi...

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

ummi afifah said...

aida..dinding macam2 rupa..air milo pun buat cat... huh...

[senandunghatiku] said...

salam ziarah..memang anak2 ni seronok sangat kalau dpt menconteng..pantang dpt pensil..habis lantai dilukisnya..