Wednesday, January 14, 2009

A DAY WITH DADDY....















Hari Sabtu lepas, ummi sibuk gi rombongan sekolah ke Taiping utk 'benchmark programme'.. tinggallah afifah dgn daddy kat rmh.. mcm ni le jadinya..














Dalam pkl 6 ptg ummi sampai la rumah... terus ke 'Lumut Waterfront'.. makan angin jap...

Afifah and daddy...


Afifah and ummi...

Dan sebagai menghargai jasa daddy bantu ummi jaga afifah dan sebab afifah jadi 'good girl' tinggal dengan daddy, ummi pun belanja la pizza malam tu...
Buat suamiku tercinta.. terima kasih daun keladi... sabtu minggu depan jaga lagi..

4 comments:

Atca said...

met pagi Ummi...lama ngga bw kesini...semoga Ummi san keluarga senantiasa sehat...
jangan lupa mampir ketempat Atca lagi yah...

ummumishkah said...

tulah daddy nak kena jaga afifah sokmo tu.. ehehehe
cute jer afifah walaupun 'comot'.. ehehehehe

ain said...

akak tak pernah xperience lg tinggalkan anak ngan hubby, maklum le tak keje kan. Anak2 pun jadi manja ngan akak je.

ummi afifah said...

ummi lg sibuk dr daddy...tu yg daddy kena part time..hee..hee