Wednesday, September 16, 2009

2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest


Contest ni dianjurkan oleh mummyameer yang baru ummi kenal... Salam perkenalan mummyameer... Ummi pun tengah dalam mood join contest so trylah join... Mummyameer ni minat sangat dengan stroller (agaknye la..sebab banyak gambar2 stroller yang cute kat blognye.. kalau tak caya jom terjah...klik sini juga...

Afifah suka sangat bab jalan2 naik stroller ni.. selalunya ronda2 depan rumah n taman mainan je... kat pasaraya tak bawa sebab afifah suka naik trolley... Stoller ni memudahkan ummi n daddy sebab tak de la sakit pinggang daddy mendukung afifah... kekadang sambil ummi masak pun afifah dalam stroller.. Stroller memang memudahkan segala urusan parents and baby...

So, jom join contest ni lak kawan2.. ni syarat2nye...

Syarat-syarat for all mummies to join this contest :

1. Of course u must be the follower of mummyameer...(done)
2. Sila add dan link kan banner di sebelah pada sidebar...(done)
3. Buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali sekeping gambar baby/toddler di dalam prams ataupun stroller anda...(done)
4. Link kn blog mummyameer...(done)

2 comments:

adianiez AIDA said...

ada ke gambo anak2 dara dlm stroller yek ?
aida rasa mcm takde jek ???

hazlin said...

Ummi afifah,
Mata kadang salah melihat.
Mulut kadang salah berucap.
Hati kadang salah menduga.
Maafkan segala kekhilafan.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Mohon maaf zahir dan batin.