Sunday, September 6, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"


NAMA BABY: NURAFIFAH BINTI MOHD RIDZUAN
BIRTH DATE: 25 FEBRUARY 2008
PLACE OF BIRTH: HOSPITAL SERI MANJUNG, MANJUNG, PERAK

NAMA IBU: NOOR AZREEN BINTI ARIDI

(Gambar ni masa afifah 3 bulan lebih... Sejak lahir afifah tidur mengiring.. dalam wad lepas bersalin pun dah mengiring.. sehinggalah sekarang tidurnye mesti mengiring dan hisap botol bucuk..)

Contest ni dianjurkan oleh LOVE MY NEW LIFE... Tuan empunya blog ni lebih mesra dipanggil Baiti.. Ummi baru je terjumpa blog dia.. Harap-harap boleh jadi kawan ye... Seorang mommy yang sangat menyayangi Iris Haseena Bt Nor Azizee.. Working mom yang suka shoping dan pandai berfesyen... Juga mempunyai ramai kawan..(buktinye tgk list blog friends kat blog dia...mmg ramai..) Yang paling special tentang blog Baiti ni ialah dia punya heading..nice dan warna blog yang very sweet and harmony...

Jom ramai-ramai kita join contest ni...mudah je...

15 comments:

MaMaSyAzA said...

gudluck to afifah yg cute

adda said...

wow bulatnye afifah masa kecit

Baiti @ Mizz Zizee said...

Salam perkenalan..huhhh..tak mo lepas botol errkk.hehehcute jerkk...tq for joinning yerr

Ina Hashim said...

salam ziarah...duk seri manjung ke?dekat le kiter ye

zieha said...

goodluck afifah :) masa nie tak nmpk laiee ye bulu mata yg mahal tu,,ekekeke

ibu_umairah said...

semoga berjaya

Intan said...

Alooo baby cute tengah minum susu botol tuuu...gud luck kay dear ;)

ummumishkah said...

lena nyer tidur! Good Luck!

Dilla Zaidi said...

gud luck tuk afifah ye..

tomell le dia tido peluk botol..hikhik

An said...

mata bolat!..kalah syiling 50sen!

Tukang cerita said...

Gudlak fifah...
:)

hazlin said...

gudluck fifah.

EIJAM'S FAMILY said...

cute yerk afifah insya-Allah klu ade rezki mmg yerk.. cam nak join jerk..

Baiti @ Mizz Zizee said...

SALAM TERJAH KEMBALI...DEAR NNT LEH UPLOD SAME PIC TAKK..BUT I NAK IN FULL NYER...LEH ERKK..URGENT ERKKK..TQ DEAR SELAMAT ARI RAYER

鐵板豆腐Fay said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟