Tuesday, November 24, 2009

Baby with Transport Contest...


Assalamualaikum... cuti sekolah nio banyak pula masa ummi joinkan afifah contest mama-mama yg sgt rajin buat contest... Ummi suka join contest untuk tambahkan kenalan.. Contest ini dianjurkan oleh Ummi Nabilah di blog KEHIDUPAN SEORANG IBU...

Contest ni terbuka untuk baby boy and girl 3 tahun ke bawah... kalau nak tahu syarat2 yg lebih detail terjah ke sini ye: BABY WITH TRANSPORT CONTEST.

Ini adalah gambar afifah yg ummi pertandingkan...


NAMA: NURAFIFAH BINTI MOHD RIDZUAN
UMUR : 1 TAHUN 9 BULAN

Gambar yg kat atas tu afifah naik skuter... sempat poss kat ummi... Skuter ni sebenarnya motor 4 tayar yg boleh dibuka jadi skuter.. Afifah belum pandai naik skuter ni sebab tu lah dia berdiri je kat atas skuter tu... Skuter@ motor ni lah yg selalu digunakan bukan sahaj bermain tetapi sbg tapak untuk afifah memanjat untuk dapatkan sesuatu yg lebih tinggi daripadanya.. Gambar kat bawah ni rupa asal motor afifah...


ok dah siap... semoga ummi nabilah berpuas hati ye.. jom kawan2 kite join contest ni... simple je kan...

Contest ini akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09.


4 comments:

umminabilah said...

salam...dtg jguk n3...ok all done...gud luck ekk..comel transport afifah..

Tukang cerita said...

Gudlak fifah....

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck utk afifah...

maiyah said...

cumel nyer.. meh nak pecet pipi tuh :D