Saturday, November 21, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata...





Anda mempunyai anak-anak berusia 1 hari - 4 tahun??

  • Jom para ibu... kita join pula contest yang dianjurkan oleh Ibu Mithali, UmmuMishkah...
  • Contest ini sangat menarik sebab semua baby2 yang join ni berkaca mata... sakit perut menengok aksi2 baby yg comel dan sangat natural... kalau tak caya jom tengok gambar baby2 comel ni ataupun kalau nak join jomlah terjah blog ummu mishkah.. klik kat bawah ni ye...
  • Langkahnya mudah saja... ni gambar Afifah yang ummi pertandingkan...
  • NAMA : NURAFIFAH BINTI MOHD RIDZUAN
  • UMUR : 1 TAHUN 9 BULAN
Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

9 comments:

ummumishkah said...

OK.. afifah dah jadi peserta! Good Luck.. :)

Mama-Danish & Sarah said...

besarnya spek dia...mama punya ya...

gud luck untuk afifah chumelll...

yana said...

my niece must be d winner!

nza said...

alahai...tomey sungguh pkai spek itam..gud luck afifah!!!!

Tukang cerita said...

hahahhaaa....
tak tahan...
abih cover mata muntal dia....
:)

hazlin said...

banyaknya afifah masuk contest... good luck!

鐵板豆腐Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蛋餅不加蔥Amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社