Saturday, January 16, 2010

AFIFAH....at hot spring....

Ni wajah bebas afifah... beberepa minggu kepas ummi n daddy sempat bawa afifah mandi air panas kat Felda Sg kelah, Sungkai... seronok bukan main lagi afifah dapat berlari-lari...
Bab main air lagilah happy... tak mau nak dipegang... siap nak ikut berenang bila nampak ada budak besar berenang2 dekat dgn dia... tu yg bahaya sikit, ummi blm ajar skill berenang lagi la afifah...
Takes turn dgn daddy menjadi life guard afifah....
Air panas yg ditumbuhi cendawan gergasi...
Ramai gak orang wei...
adea yg bertingkat... siap berasap2 lagi...
Boleh letak depan halaman rumah ni...
Lepas puas mandi air panas bawa afifah ke air sejuk lak... lagi la seronok dia... siap ajak ummi naik gelongsor tu.. ummi takut da... daddy la bawa afifah naik and ummi standby kat bawah, sambut...
Gua tempat rehat...
Balik je daripada aktiviti mandi manda ni, esoknya afifah tak sedap badan... lepas ambil ubat demam Alhamdulillah terus baik... Rupanya demam boleh cakap 'seronok'...

4 comments:

Ain said...

tak pernah ke hot spring...

mesti seronok kan...

yana said...

cess inila gara2 gua terkandas di teluk batik...huh

kakyong said...

tak penah lagi g situ, kena bayarkan.. brp yer?

ummi afifah said...

*Ain: bawa le sarah gi..best tau..

*Yana: aaa..sorry beb

*Kak yong: tak sure sbb kami sewa resort situ, free mandi manda..