Sunday, April 25, 2010

Afifah pergi zoo.....

Sempena Bestday Sultan Perak last week, ummi n daddy bawa afifah pergi melawat binatang2 kat zoo negara. Kebetulan nak ziarah MIL yg nak tinggal rmh adiknya kat KL sebulan...
Wajah afifah yang sentiasa tercari2 apa yg nak dibuatnya... Tgh tunggu daddy beli tiket...
Asyik2 nak duduk... belum jalan lagi dah penat..luas gak, jenug jg nak round... last2 naik car yg tersedia dlm tu....
Sempat poss dgn kuda jinak tu...
Bersama MIL and cousin afifah, adam....
Daddy dgn haiwan yang afifah paling tak suka, gajah... sebabnya afifah mmg tak tahan bau najis gajah... sampai je kat gajah sini terus dia tutup hidung... pas tu nangis2 tak nak diri kat situ.. dah jauh baru dia tak tutup hidung...
Ini yg afifah paling suka... selalu tgk dlm discovery channel...
Ini juga...
Ini pun....
Dan ini juga... mmg best sgt... walaupun ummi tak sempat nak ke sogo n masjid india, tapi puas hati la dpt tgk afifah seronok sangat memerhati haiwn2 yang ada kat zoo ni... barulah jelas apa yg dalam buku n dlm TV... 3/4 round afifah dah letih sgt sampai tertidur dlm dukungan ummi....
Alhamdulillah...


4 comments:

MAMASYAZA said...

amboi, happy bukan main lagi afifah g zoo, memang le kalo nak berjalan, mesti penat, lepas ni afifah boleh g kl bird park pulak. anak2 aunty tak sabar nak g sana cuti sekolah nanti

hazlin said...

tak kena gigit nyamuk ka? bj afifah seksi

ummumishkah said...

bestnyer dia pi zoo... awat tak mai umah acik??

ummi afifah said...

mamasyaza..jauh tak dr zoo?

aunty lin, takut berpeluh, lupa lak bab nyamuk..

ummumishkah, tak tau rmh kat ne...