Sunday, April 11, 2010

Ummi sibuk membaca... afifah sibuk...

Dah lama ummi tak update blog .. sbbnya dah kemaruk baca novel... bila ummi dok leka membaca ni lah aktiviti afifah... ntah kat mana dijumpanya botol bedak tu... habis..
habis satu badan.. dan kawasan sekitarnya...
apa lagi, habislah ummi kena marah ngan daddy sbb leka membaca sampai tak sedar afifah buat apa... so, ummi kena lebih berhati-hati la...

8 comments:

Ain said...

salam afifah dan umminya....

lamanya menyepi kan...hehehe

pict. ni leh masuk kontest aksi tepung gomak nie...

jenuh la nak bersihkan balik bedak ni sume kan....

ummi afifah said...

mmg pun aunty ain... jenuh ummi mengelap.. habis sebotol...

hazlin said...

ummi, kerana khusyuk sgt mentelaah...

yana said...

abes botol bdak jd ringan..lepas ni i kena simpan botol bedak ahmad albab..tkt satgi fifah buat aktiviti fav ni kt umh mak tok..

Tukang cerita said...

hahahhahha......
ummi kan, kalau baca novel mmg tk ingat dunia....
:)))

MAMASYAZA said...

amboi afifah....habis sebotol bedak rasanya ni....akak pun dulu2 suka sgt baca novel...siap kumpul satu almari, tp bila dah kawin, en. abah selalu kata akak baca citer khayalan...sekrg ni akak dah kurenggg baca novel...sibuk mengurus anak2

ummuazas said...

Takpelah umminya , tu tanda Afifah budak yang cerdik dan sangat kreatif!

yana said...

nk gmbr zoo plak...