Friday, April 30, 2010

Pabila afifah mula melukis....

Ummi baru belikan pensil warna dan buku mewarna utk afifah last week...
Bukan main seronok afifah mewarna...
Siap pilih2 warna yang berkenan....
Inilah nasih si ikan lumba-lumba... ini first drawing afifah la....
Semua ruang di warnanya...
Khusyuk betul... camera pun tak layan.... pandai pulak pegang pensel... tak payah ummi ajar...
Last-last... dua-dua tangan naik... habis mata warna tu tumpul...
Pas tu naik meja terus... menerap baru selesa...
Cam ni lah ragam afifah bila dapat buku dan warna... senyum sampai ke telinga... sibuk mewarna, bolehla ummi buat kerja...


7 comments:

MAMASYAZA said...

kusyuk benar tgk afifah mewarna, bebudak sekrg dah pandai..biarkan dia mewarna...janji dia happy

Tukang cerita said...

dok atas meja yg tak tahan tuuu.... :)))

ummi afifah said...

betul tu mama syaza.... kita pun boleh buat keje lain


tkg cerita> mcm2 peel... hee..hee

:: hayati :: said...

jemput la ke sini tgk2 bj yer......

http://babygown.blogspot.com/

:)

ummuazas said...

Comelnya aksi2 afifah.........

Sitisifir10 said...

ni la org kata baby zaman millenium, dah tak payah ajar dah...arwa pun dah reti nak tekan2 laptop opah...haih!!

UmmiRosma said...

Salam, dah lama tak jenguk sini...now Afifah dah jadi a pretty girl...cantik mata....Masya Allah....

Lucu jugak tengok Afifah seronok mewarna..sama macm Habibati...yang lagi buat akak gelak when Afifah bertiarap kat atas meja..hehehehe comel!!