Tuesday, July 21, 2009

jalan-jalan KL:part 1

Wajah ceria Afifah bila time jalan-jalan. sanggup bersengkang mata dalam kereta tak nak tido.. Hari sabtu lepas, mak ndak ana disambut mertuanya di KL. So, kami bertolak pada hari jumaat. Bukan main seronok lagi Afifah, ummi lagilah berganda2 seronoknye..
Botol bucuk tu dah digonggong afifah, tandanya dia dah ngantuk.. walaupun mata dah layu je dia tetap luaskan mata, lawan tak nak tido.. mcm biasa, daddy keluar jap dia yg take over the car...
Bukan main... siap melompat-lompat lagi... Punggah sana, punggah sini....
Last2 jumpalah 'spek' daddy ni... siap saruk kat leher tu... Mamam lak kat tgn sebelah lagi. Jerit bila ummi tak bagi...
Bila ummi tolong pakaikan, tersengih2 ketawa.... syokle tu.. besar 'spek' dari tuannye la sayang!! Nanti ummi sambung cerita lagi...

14 comments:

siti_m said...

dah pandai bergaya afifah sekarang... pas nie jenuh la ummi kena beli spek, gelang, rantai, belum lagi mekap dll

mamalieyna said...

cantiknye mata afifah..bersinar gituh!..ceria jer...best nk jenjalan ye... :)

zieha said...

comel afifah gan specnya:)..teringat kt firas..kalau ngantuk sgt..dlm keta pun leh tertido(punya lah degil tak nk tido akibat excited sgt
nak jalan2..
Last2 gantuk gaks n leh tertido sambil berdiri..hik3x)

Tukang cerita said...

Fifahhhhhhh....
comeinya mata fifah.....
:)


pstttt...tq, tak lupa belikan ole2 tuk kakak izzah n kakak najihah kat KL... :)

EIJAM'S FAMILY said...

bergaya yerk afifah... bagus2..

ummi afifah said...

*tul tu kak yam..jenuh le..
*mamalieyna..mestilah. seronok betul afifah bab jalan2 ni..
*mama firas, sama je perangai firas tu dgn fifah..

ummi afifah said...

*tkg cerita, same2..
*mama umairah... umairah pun suka bergaya juga kan..

kakyong said...

salam ummi afifah..

lama kakyong tak menjengah ke sini..

sweet & adorable la afifah... besor spek ehhhh... semakin pandai gaya ni.. jenuh lah ummi...

rieda96 said...

SALAM KENAL.. CUTENYERRR AFIFAH.. CANTIK MATA DIA.. TAKYAH PAKAI MASCARA DAH..

An said...

comel btul bdk ni..dpt usik best ni.hehe

ibu_arifa said...

bulat sungguh mata afifah nih..mmg COMEYYYYY dia nih!!!

鐵板豆腐Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

蛋餅不加蔥Amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社