Saturday, July 4, 2009

HEALTH CARE FOR AFIFAH...

lepas mandi pun bawa keluar dr bathroon... berus n ubat gigi dia.. bukan main bersemangat lg afifah dgn hobi barunya ni...
ni bukan gaya berus gigi tapi menggigit berus gigi...takpelah asalkan suka je dia mengosok gigi yg malas2 nak tumbuh... sambil bersiap pun gosok gigi lagi...
ni last2.... tak tahan dah dgn kesedapan strawberry tu.. sblm aksi yg lebih menakutkan ummi pun amik simpan...
ni la rupa toothbrush and paste afifah... RAYA JUNIOR... berus gigi pink lagi...
ni pula mmg kita semua kenal... warisan zaman berzaman... tuk meningkatkan vitamin, mineral n antibody dlm bdn afifah ummi bg afifah mkn scouts emulsion... walau pun sambil geleng-geleng kepala tanda tak nak, afifah ttp sruppp... tiap2 hari satu sudu....

14 comments:

ummumishkah said...

cam muhammad jugak ni suka beno main berus dan ubat gigi.. dan muhammad amatlah suka makan scott dan vitamin.. tgn asyik meminta jer.. hihihihihi

mamalieyna said...

bagus3x...suke mmberus gigi dr kecik!.. afifah kan makin bijak gituw..

Fara_Adura said...

Kekeke..comei aje afifah neh. Sama cam Sofea.. tapi kan.. sofea reti gosok gg bawah aje.. last2 umminye geram.. tulun ler gosokkan.. ngamuk2 die xnak ummi gosokkan.heh.

ummi afifah said...

*smg afifah n muhammad membesar sihat cam anak2 ummumishkah yg lain tu ye..
*tq mamalieyna..
*tul tu adura, ngamuk kalau kita campur tgn...

ibu_arifa said...

saya pun dok gosok gigi anak jugak.tp dgn kain lampin jer lah..tu pun marah/kamuk2 tak mau gosok.. gigi dah ada 6 btg..risau rosak jer kalo tak gosok..kan dah start solid food dah..

cute lah afifah.. tertarik bebenor dgn mata nya tuh!

adda said...

alamak, camne eh anak2 u ols sumer pandai gosok gigi? kalau syafi dh lama dia menangis2 tanak.. pandai betul afifah ni

ummi afifah said...

*ibu arifa,mencabar juga kan nak cuci gigi baby ni..
*adda, afifah pun susah juga cuma sy bg dia main dgn berus tu dan tunjuk je cara gosok gigi buat2 mcm bestnye gosok gigi..hee.hee..

Mama-Danish & Sarah said...

dah try gosok gigi afifah pakai paste erk... ain tak berani nak letak paste lagi, takut dia telan ubat gigi tu...

Ummu khalid said...

afifah yang cantik dah pandai berus gigi ya ...:D

EIJAM'S FAMILY said...

bagus umairah pun same cuma die mkn scott yg warna putih tue..

ummi afifah said...

*ain, tak berani gak letak paste...kang telan lak..
*ummu khalid, baru dok belajar2..
*yg putih tu tak bau ke mama umairah?

adianiez AIDA said...

wajib pandai gosok gigi.
strawberry & pink --> anak dara, gitu la. nurin & syuhada pun if can sebuah rumah aida tu mereka nak cat pink... hi hi...
dari kecik kena jaga gigi.
barula senyuman menawan.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

蛋餅不加蔥Amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社