Thursday, February 5, 2009

Bismillah al-Rahman al-Rahim

1. Copy badge "2008 cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkn di blog anda


Terima kasih untuk ummi mishkah yang bagi award ni... jenuh juga lak nak menjawab ni..


2. Link / n citer kan kembali siapa yang memberi award ini kpd anda.


Ummu Mishkah.. mother of three.. suka English Style..


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta /hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag)
Me, Noor Azreen Aridi..Anak kepada Hj Aridi bin Abu dan Hjh Chek Pian bt Mat..

As a heart for my beloved hubby, Mohd Ridzuan Ramli..

Ummi yg penyayang kpd Nurafifah Mohd Ridzuan..

Seorang guru yg berdedikasi dlm melaksanan tugas mendidik anak bangsa..walau sesekali bersungut dgn tugas yg berlambak..

Seorang kakak yg tegas tapi lembut hati kepada 5 orang adik..ewah..

Suka membaca.. buku atau artikel motivasi specially..

Suka menjahit.. walaupun ambil masa berbulan juga nak siap satu baju..ikut mood da..

Suka memasak... resepi ringkas2 ja..

Suka sgt melayan karenah afifah and daddy..

Hamba Allah yg amat bersyukur dengan segala nikmat yg dikurnia Allah SWT..Alhamdulillah


4) pilih 5 penerima award seterusnya n nyatakan di blog anda.


1)maz 2)kak lin


3)UmmiRosma 4)kak yam 5)tukang cerita


5)jgn lupe melawat blog kawan anda yg telah di tag n menyatakan dia telah telah di tag.

5 comments:

Tukang cerita said...

Ku pnah buat tak nampak dgn tag ini...~dr ultramama~
bolehkah taktik yg sama ku lakukan untuk tag mu ini jugak...?
:)

UmmiRosma said...

Tnx dearie....i like this tag and hope I manage to do it by tonight yea....happy weekend...apa plan?

hazlin said...

tq tq :)

siti_m said...

mekasih ye... tag yang lalu pun tak jawab lagi tapi insyaallah yang nie akan cuba dijawab...

ummi afifah said...

tkg cerita...takpe..i fhm..

ummirosma...tak ke mana.. hubby tak brapa sihat..

kak lin n kak yam..silalah jwb ye