Sunday, March 29, 2009

MY BLOG-TAG

Sorry la adda cause lambat jawab tag ni.. anyway thanx..

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Ummiafifah... sebab blog ni special dedicated to my beloved daughter nurafifah.. sebab ummi yang menulis blog ni bukan afifah...
2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://ummi-afifah.blogspot.com/.. memang senang nak ingat...
3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
sebagai coretan kenangan membesarkan afifah n nanti afifah berpeluang baca cerita dia time kecik2..
4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak.. sayang la...
5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Mama syafie @ adda... seorang ibu yg penyayang... syafie lak sebaya la dgn afifah.. tu yg byk cerita boleh share...
6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
alamak kat sini malas nak buat.... sorry, stop kat sini..

3 comments:

Shais said...

salam ziarah

Mama_Aqish said...

nak senang tag je semua foolower...

ummi afifah said...

welcome, shais
ok..mama aqish