Monday, March 9, 2009

Tenangkan minda...

sabtu lepas, abis je hari sukan kat sekolah terus bertolak ke air terjun Kalumpang Resort yg terletak kat tanjung malim... tujuannya untuk merehatkan badan dan minda... maklumla stress sgt skrg ni... Tgk punyalah happy afifah kalau bab berjalan... (abaikn muka ummi yg selebek)..
sampai je kak air terjun, tak sabar nak tgk teaksi afifah.. takut dgn air ke... rupa2.. syok betul dia main air... siap isap jari lagi... jenuh ummi menepis tgn dia... tak bg tgn, kaki pula diisapnya..
kocak air dgn kaki bkn main kuatnya... menjerit bila ummi keluarkan dari air... mana boleh lama2 dlm air... main sikit2 je...
Pas tu daddy mandikan dengan air biasa lak.. tgk muka letih la tu... Best betul sesekali mendengar kicauan burung dan deruman air terjun.. sungguh menenangkan...



11 comments:

siti_m said...

bestnya gie mandi sungai.... akak tak pernah sampai lagi sini.
bermalam kat sana ker?

ain said...

Seronoknya dpt mandi manda. Lama betul akak tak gi air terjun.

Selamat Menyambut Maulidur Rasul utk ummi sekeluarga!

Tukang cerita said...

salam maulidur rasul...
syoknya pi jalan2...

kak izzah ngan kak najihah, dok umah saja...
demam!

zieha said...

elokkah tu rehatkan diri, jangan terlebih overstress sudah..selamat bercuti

ummumishkah said...

seronoknya afifah main air ekk
sama cam muhammad kalu dapat air.. tak nak berhenti lah jawabnya!

UmmiRosma said...

It is fun to soak in water. I bet she would nt want to get out of it..:)

Happy birthday Sweetie...

adda said...

xpenah terfikir nak bawak syafi main air kat air terjun..camne agaknye yek..

ummai afifah, sila amik award kt blog saya ek

adda said...

sila amik tag kat blog saya yek

Mama_Aqish said...

jangan lupe jawab tag k

ummi afifah said...

*kak yam : sana ada challet..
*kak ain: air terjun best lg dr air laut..
*tkg cerita: dah baik kot 2 nurul tu..

ummi afifah said...

*zieha: thanx
*ummumishkah: afifah mmg suka sgt air, bahaya gak..
*ummirosma:u're right! TQ
*adda: sure shafi suka gak.. thanx 4 the award n tag
*mam aqish: TQ