Sunday, April 26, 2009

AFIFAH BERTUDUNG...

sekarang ni susah betul nak letak apa2 kat atas kepala nurafifah... ikat tocang, getah ditarik.. letak sepit rambut, sepit ditarik... ummi letak tudung, cepat2 ditariknya.... pakai la tak sampai satu minit... cepat2 ummi snap... comel tgk baby girls pakai sepit rambut, tudung... pas ni nak try pakaikan tudung time keluar jalan,afifah nak tanggal tak ..

Tapi ada satu benda yg afifah suka sangat letak kat kepala dia..
Ummi punya skaf... mmg suka sgt la bila terjumpa skaf ummi... beriya suruh ummi pasangkan kat rambut dia... apapun ummi doakan afifah membesar sbg muslimah yg sejati... besar nanti jgn tak nak pakai tudung tau...


9 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

bahagia kan bila tengok anak nak pakai tudung. maisarah dulu pun suka tanggalkan bila ain pakaikan dia tudung, tapi skrg alhamdulillah sampai kat rumah still melekat kat kepala. kadang2 bila dia jumpa tudung dia, dia try pakai sendiri. tapi letak kat kepala je la. belum pandai lagi. Semoga anak2 kita membesar sebagai anak2 yang solehah. InsyaAllah.

Fara_Adura said...

Comei afifah pakai tudung..galakkan die selalu.Betul kata mama danish. Sofea da ajar since 5 bulan lagi.Skang neh kadang kalo asal nak kuar aje,cepat2 dia capai tudung.Da bese kan.Pak2 arab suke ar bergmbar ngan die..solehah katanye..he3.

Mazlina my said...

afifah yang comel!! makin tomel bila pakai tudung ngan skaf umi..

diniedinar said...

a ah..comei la pakai tudung tuh.. maybe afifah tak biasa lg. kalau selalu pakaikan dia ok la nti

usaha tangga kejayaan :)

ain said...

alahai comelnya dia pakai tudung. Beso2 nanti jgn pulak x nak pakai tau.

ummi afifah said...

*insyaAllah ain..
*nak try jg la mcm sofea...
*TQ acik maz, ummi zara..
*TQ diniedinar 4 the support..
*InsyaAllah acik ain...

hazlin said...

comelnya... bebudak ni kecik-kecik memang comei... moga jd anak solehah

ummumishkah said...

so sweet..

ima said...

wahhh!!! comelnya afifah pakai tudung...manis sekali.