Wednesday, April 15, 2009

AFIFAH KE SEKOLAH UMMI...

semalam ummi ada course belajar Penggunaan Eduweb kat sekolah, so saja bawa Afifah bersama-sama untuk belajar komputer.. bukan main seronok lagi dia... nasib baik ada video upin, ipin, diam la..
selama 2 jam boleh tahan lak dia... time jamuan, makan juga dia mee goreng yang tak pedas.. ok.. kalau jadi good girl mcm ni, ummi boleh bawa lagi la...

9 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

afifah tak tolong tekan skali ke? kalau maisarah, tak dapat ngan tangan, ngan kaki dia tekan. Pantang tengok orang bukak pc atau laptop, dia nak nyibuk sama. Kacau daun betulll.

Tukang cerita said...

very gudgirl castello junior nih..
:)

ummumishkah said...

bakal cikgu ke ni ummi?

ain said...

oooo...ikut ummi gi keje ekh..??? seronok tak..???

zieha said...

baik nya anak ummi nie..hero i dah conform tercabut key pad tu..hehehe

UmmiRosma said...

*chuckles*

Afifah is a gooooood girl...!
My kids wont sit still on front of a lappy...they would love to try typing and even touch the LCD screen. As a result...my LCD screen is full with cute finger prints!

ima said...

afifah ni memang anak yang baik...comel pulak tu...bertuah umminya...
kalau anak akak tak sampai 15 minit habislah terpadam semua...baru dia puas hati...

ummi afifah said...

*sarah,kalau tgk upin ipin tak de la kacau..
*tkg cite,alamak...
*ummimishkah, insyaAllah..
*seronok tau,aunty ain..

ummi afifah said...

*zieha, ada time gak tu..
*ummurosma, same goes to afifah except bila tgk upin ipin..duduk diam je...
*thankx aunty ima..