Sunday, April 12, 2009

BABY CUTE CONTEST by mama aqish...

Apa yg menarik tentang Afifah??
  • afifah baby yg cute... sentiasa tersenyum, walaupun terjaga dari tidur jam 3 am..
  • afifah baby yg cerdas... sgt peka dgn sekeliling.. cepat meniru aksi2 di TV..
  • afifah baby yg penyayang... suka sgt kiss baby2 lain kalau diberi peluang..
  • afifah baby yg kuat makan... pantang nampak org pegang makanan atau duduk di meja mkn mulalah dia terkedek2 datang...

Apa sebab Afifah patut menang??

  • sebab Afifah mmg cute...
  • ni first time Afifah masuk contest...
  • ummi mmg tgh nak belikan tight untuk dia cause skirt dia dah pendek... kalau dapat jd model tuk tight ni lagi best..

p/s: entry ni sekadar utk masuk contest ni je...semua baby kat dunia ni pun cute...

sesape berminat boleh klik kat sini: http://damiaqish.blogspot.com/2009/04/baby-cute.html

11 comments:

adura said...

Betul3 umiafifah..juz masuk suka2 aje.Tapi kalo menang pon masyuk jugek kan..he3.
Afifah sgt comei k..cute sgt.Mesti ske mengemas cam sofea gak..hehehe

siti_m said...

moga afifah menang..

PadNani~~{@ said...

salam kenal..

tomeinya dia..sooo sweet little gurl:)

mmmuuaaahhss afifah

Tukang cerita said...

Panjang dah rambut dia ek/.....

Gudlak fifah...
chayuk! chayuk!
:)

Mazlina my said...

pipah makin comei laaa... mesti bole menang!! gud luck untuk afifah n umi dia

ima said...

afifah memang cute...moga beroleh kemenangan

ain said...

memang iffah cute..semoga beroleh kemenangan!!!!

ummumishkah said...

afifah memang cute ah!
camne nak masuk gak ni?

ummi afifah said...

*adura: afifah sgt2 suka'mengemas'
*kak yam: tq
*welcome nani
*thanx tkg cerita

ummi afifah said...

*thanx ima, kak ain, maz..
*sempat lagi ummu mishkah..

Sidratul Muntaha said...

salam singgah
share link leh?
blog mama2 and ibu semalaysia..
mine msuk gak bb contest ni
all the best!