Friday, April 3, 2009

Kenangan pertama....

1. AFIFAH POTONG RAMBUT.... susah betul nak trim rambur depan afifah yg dah menjulur ke mata... daddy nak bawa ke salon, ummi ckp apa la.. buat sendiri je,, ni la jadinya..
sekali pandang oklah... 2, 3 kali nampak lagi comel lak..

2. AFIFAH DAH LAJU BERJALAN... genap je 1 tahun 1 bulan, afifah mula bertatih... seminggu je terus laju.. Alhamdulillah..


sekarang dah tak larat lak ummi nak kejar... asyik memanjat sana, sini..

berkejaran dalam rumah la.. kat luar blm lagi.. biar betul2 stabil..

3. DAH PANDAI MELAWAK.. nak sangat pakai anak skaf ummi....

4. DAH PANDAI BAWA SKUTER... tengok aksi tu.. mengerikan..







11 comments:

Mama_Aqish said...

satgi dah besor sikit mcam2 aksi plak dia wat...aksi stunt...

ain said...

u go girl!

Tukang cerita said...

hahahaaaa.....
comei anak castello nih...
:)

diniedinar said...

kiutnyaaaa....pandai dok diam tak masa potong rambut tuh??

hazlin said...

sampai masa afifah nak lipstick pulak.

zieha said...

seronok-kan tengok anak membesar depan mata..:)

mama_Lieya said...

We will give you cash rewards of RM0.20 for every friend who activates their account with your memang betul..

jom klik

http://youthsays.com/go/dql

ummumishkah said...

lawa rambut baru afifah!

ummi afifah said...

*ye la mama aqish...
*thanx 4 de support aunty ain..
*castello junior la tkg cerita..
*dinie, mana mau..

ummi afifah said...

*lipstik ke kak lin..
*betul tu zieha
*thanks aunti ummi mishkah

鐵板豆腐Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區