Monday, June 22, 2009

AFIFAH KE TAMAN MAINAN...

Tengok tu gaya afifah menggelongsor... penuh stail... gambar ni time afifah ke taman mainan kat lumut dgn daddy...tu yang serabai sikit... rasa2nya time hari sabtu ummi sekolah... selalu sgt ummi kerja hari sabtu... minggu depan pun sekolah lagi... kerani sekolah pun byk cuti berbanding cikgu.. apapun, terima je lah... periuk nasi, cakap banyak pun bukan tambah gaji.... ikhlas je lah..
Tengok betapa gembiranya afifah bila di'bebas'kan... siap berpusing2 ala burung yg bebas...
setiap ceruk taman tu di'explore'... tak terkejar daddy...
Ni hujung minggu lepas, time ummi ada sekali... siap main 'cak-cak'... dgn kawan mana tah... budak tu buat tak layan je... siap tolak afifah lg... biasalah budak2...
selepas 10 kali naik papan tu, daddy pun ajak balik... perut dia dah lapar... tambahan lak time sekarang ni tak elok lama2 kat luar... banyak virus yg berterbangan...

8 comments:

yana said...

waha...best giler afifah..mesti duk jerit2 tue..

adianiez AIDA said...

nurin & syuhada pantang nampak playground. dari dalam kereta mereka da excited. just ibu malas nak singgah jek.

weekend if nothing to do or no program, gi ler kat ayer keroh.... lepak... mereka berlari-lari.... bebas.... elok utk mereka...

ain said...

seronoknya afifah main kat playground!!!

Tukang cerita said...

heheheee.......
macam burung dah dia...
:)

syok ek...

Hepi belated father's day tuk castello
:)

Mama-Danish & Sarah said...

budak-budak memang suka kalau dpt main kat playground. mesti tak nak balik....

zieha said...

becar dah anak ibu nie:)

mamalieyna said...

wahhh conotnyer afifah bermain yek!..
ceria riak mukenyer...

EIJAM'S FAMILY said...

wah dah besar afifah nie makin manis..