Saturday, May 30, 2009

JOM BALIK KAMPUN G...

Dah lama ummi tak update... sibuk sgt... bdk baru lepas exam mid year... marking, analysis lagi... huh... tapi Alhamdulillah... dah diselesaikan sblm cuti.. maklumla nak bercuti sakan... hari tu dok berlumba dgn kak lin nak siapkan semua kerja... best betul duduk dgn org rajin cam kak lin... termotivasi tuk jadi rajin gak...
Afifah pun ummi tak sempat nak snap gambar dia... banyak cerita yg ummi nak tulis tapi tak sempat ni... Hari tu bawa gi konsert Rabbani kat sekolah punyalah lasak... huh.. tak terkejar ummi.. Bagi dunia ni Afifah yg punya... suka sgt dia berkawan dgn izzah n najihah (puteri2 tkg cerita)... frust tul ummi sbb tak sempat tgk Rabbani perform.. sempat satu lagu shj... dlm kul 1015 pm terpaksa le balik sbb Afifah dah out of control.. bkn setakat tak sempat bergambar, tgk diorg dekat2 pun ummi termiss.. takpelah Afifah, nanti besar kita gi tgk lagi kay.. InsyaAllah..
hari Rabu lepas afifah gi klinik makan ubat cacing... mmg kalau tak lasak bukan afifah namanya.. berpeluh gak ummmi berkejar2... Alhamdulillah, mudah je makan ubat tu cumanya misi praktikal tu tak berapa pandai.. sekali tekan masuk satu syringe tu ubat, mau tak terkeluar dari mulut afifah.. Apapun.. ummi syg sangat Afifah n besar nanti jgn lasak2 tau..

Selamat bercuti dan selamat balik kampung kepada semua kekawan...

9 comments:

Na Shari said...

Selamat bercuti cikgu...semoga selamat pergi selamat balik... :)

Fara_Adura said...

Selamatbercoti cikgu.. rehat2kan minda eh.. lepaskan lelah pas letih bekerja kan

Fara pnh jd cikgu sandaran, paham cane susah jd cikgu neh.. bukan takat ngajar aje..keje2 kerani pon banyakk sangat. Tue x masuk lg ngan xtvt kat sek lg.. macam2 kan

Saidatulnissa Aina Umairah said...

bestkan jadi cikgu dapat cuti lame2... anyway enjoy yerk di kampung.. ceria2 selalu..

Tukang cerita said...

selamat balik kg azreen...
afifah dan castello
:)
`kami balik kg sat jer...tukang ubat kerja setelah puas 'bercoti'...

ummumishkah said...

Selamat Bercuti..
Mesti afifah seronok kat kg .. :)

hazlin said...

Salam..

rajin kerja ye... ye la tu.. la ni pun duk kerja lagi...

duk buat minit mesyuarat tak habih-habih..

hang lagi rajin..

selamat bercuti...

mamalieyna said...

selamat bercuti cikgu sekolah..itu yg best jd cikgu ni... tp mama yang takde kaitan ngn sekolah pun akan balik kg gk cuti sek ni, next week..hehe..

zieha said...

yeyeyeye..balik kampung..oooo..balik kampung:) selamat bercuti cikgu ..drive savety k:)

ummi afifah said...

terima ksih kepada semua kekawan yg sudi mengumjungi blog yh telah seminggu bersarang ni..TQ